Milzu! BIO Cereální kroužky s medem 200g
Kód: PMIL462Detailní popis produktu
BIO medové kroužky jsou zdravou alternativou k přeslazeným dětským cereáliím – ve srovnání s jinými značkami mají až o 50 % cukru méně. Ve složení najdete BIO med z národního parku Gauja v Lotyšsku. Snídani budete mít hotovou za minutku a perfektně se hodí i pro zdobení lívanců, pudinků či jiných dezertů.
BENEFITY ŽITNÉ A OVESNÉ MOUKY
Místo pšeničné mouky je použitá kombinace žitné a ovesné mouky z BIO certifikovaných farem v Lotyšsku. Nejsou přidávána žádná dochucovadla, barviva, konzervanty nebo geneticky modifikované suroviny. Cereálie jsou 100 % přírodní a v BIO kvalitě.
- vynikající zdroj vlákniny
- přirozený zdroj vitamínů skupiny B
- obsahují minerály jako je železo, fosfor, zinek a hořčík
- zasytí díky obsahu nerozpustné vlákniny
- díky hořčíku a manganu se snižuje riziko vzniku cukrovky 2. typu
- regulují hladinu cholesterolu
SLOŽENÍ NIKDY NETAJÍME
BIO MOUKA (BIO žitná mouka 62%, BIO ovesná mouka 16%), BIO sirup z třtinového cukru, BIO med 1,2%, mořská sůl
Obsahuje lepek!
Výživové hodnoty/100g: energie 1440,8 kJ/344,7 kcal, tuky 2,2g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,4g, sacharidy 73,6g, z toho cukry 18g
vláknina 10,5g, bílkoviny 7,6g, sůl 0,5g, vitamíny: vitamín B1 0,42mg, B2 0,16mg, B3 2,92mg, E 4,90mg, minerály: železo 4,90mg, fosfor 285,6mg, zinek 2,1mg, draslík 499,8mg, hořčík 100mg
CHCETE VĚDĚT VÍCE O ZNAČCE MILZU?
Značka Milzu! pochází z Lotyšska a velmi dbá na kvalitu surovin do svých výrobků. Mají velký výběr snídaňových cereálií jako jsou například čokoládové kuličky, medové kroužky či skořicové polštářky. Nabízí také zdravější alternativu ke smaženým chipsům plným tuku. Milzu! Hempcrunch jsou pečené křupky s konopným proteinem. Jako hlavní surovina se používá mouka z šedého hrachu, díky tomu křupky obsahují kvalitní rostlinné bílkoviny. Ochutnat můžete variantu s mořskou solí, paprikou, sýrem či zakysanou smetanou s cibulkou. Vyzkoušejte i Milzu! veganské pomazánky a nemasové směsi plné bílkovin a zajímavého koření.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.