Kidibul a Vintense nově i v Albert hypermarketech

Máme pro vás skvělou zprávu. Nově můžete ve všech Albert hypermarketech koupit dětský šampus Kidibul bez přidaného cukru i nealkoholická vína Vintense. 

99 % ovocné šťávy a žádný přidaný cukr

Chystáte dětem oslavu narozenin? Nebo plánujete jinou dětskou párty? Dětský šampus je určitě nadchne. A když zvolíte Kidibul, nemusíte mít vůbec žádné výčitky svědomí. Vyrábí se z ovoce, nepřidává se žádný cukr, barviva nebo umělá aromata. Ve všech Albert hypermarketech nyní najdete nejoblíbenější jahodový Kidibul a navíc s trvale sníženou cenou 109,90 Kč. Zamiřte pro něj do regálu s dětskými nápoji.

blog_v textu_kidibul

Nealkoholická vína, která chutnají jako ta běžná

V regálu s nealko víny zase najdete nealkoholická vína belgické značky Vintense. V nabídce mají červené víno odrůdy Merlot a bílé odrůdy Chardonnay. Vína se vyrábí stejně jako běžná alkoholická, ale v závěrečné fázi procesu se odstraní alkohol. Chuť a kvalita zůstanou beze změny. I abstinenti, řidiči, těhotné ženy či kojící maminky si tak mohou vychutnat sklenku vynikajícího vína.

blog_v textu_vintense (1)

Kde všude najdete hypermarkety Albert?

Po celém Česku jich je již 88. Podívejte se na mapu poboček a zjistíte, který máte nejblíž. Kromě značek Vintense a Kidibul v hypermarketech Albert můžete koupit i BIO svačinky FruchtBar, cereálie Milzu nebo YumEarth lízátka a bonbóny bez barviv a alergenů.